header

Uitreiking Jonge Journalisten krant!

19 december 2012

Dinsdag 18 december was het zover: de krant waar de journalisten zo hard aan hadden gewerkt werd uitgereikt!

 

Na een drankje en een koekje, was het tijd voor de uitreiking. Eerst hebben we samen met de ouders naar de site gekeken, en het werkboekje doorgenomen. Daarna stond de wethouder Michel du Chatinier klaar om de oorkondes en natuurlijk de krant zelf uit te reiken.

Wil je de krant bekijken, of nog een extra exemplaar printen? Kijk dan even bij JJ Nieuws. En vergeet niet een reactie achter te laten!

 

 

 

 

reageer Tags

2 reacties op Uitreiking Jonge Journalisten krant!

  1. Leren, ontwikkelen, discussiëren, respecteren en een mening vormen. Wat nieuws maken en verslaan allemaal met zich mee brengt. Ik dank jullie allemaal voor het leuke gesprek dat wij gisteren hadden!

  2. Esmee schrijft:

    inkeerde

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>