header

Nieuw complex

17 december 2012

Journalisten: Nassim Beladel en Doa Al Badri
Fotograaf: Solien Abdul Rahim

Wij, Doa, Sollien en Nassim, hebben de directeur van de basisschool Annoer geïnterviewd. Zijn naam is: Mohamed Gavar Ozier. Hij is directeur van 299 leerlingen en er werken  38 personeelsleden. Het is onhandig dat er twee verschillende locaties zijn. De feesten en het communiceren met collega’s gaat dan moeilijk. Daarom komt er ook een nieuw gebouw. Deze komt in de Kop Sterrenlaan. In het gebouw komt niet alleen een school. De andere hoofdhurders zijn:  Sportspectrum (zij beheren alle
sportaccommodaties, en organiseren allerlei bewegingsactiviteiten in Alphen aan den Rijn), VVE (voor- en vroegtijdse educatie), JSO (het kenniscentrum voor jeugd, samenleving en ontwikkeling), en Participe (de welzijnsorganisatie van Alphen aan den Rijn). Het complex is af in 2015.

Er zullen uiteindelijk meer dan 16 lokalen komen. Er zullen verdiepingen komen. Voor de bewoners is er heel veel te doen in het nieuwe complex, namelijk: dagbesteding voor ouderen, het huiskamerproject voor jongeren, vrouwenactiviteiten e.d.

Er zal niks veranderen aan de vorm van lesgeving van Annoer, omdat het nergens voor nodig is. In het gedeelte van Annoer komt een keuken, maar geen kantine. De directeur en de leerkrachten vinden het heel spannend…. Er komen schoolbussen, parkeerplaatsen voor de juffen en ouders. Ook komen er een fietstalling, een grote plein en een evenementen plein. Daar komen bijvoorbeeld markten voor de bewoners. Hoe het er uit gaat zien  is niet bekend, maar er zal zeker veel veranderen. Kijk maar naar het plaatje.

reageer Tags

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>